PS Dev

Šta mi radimo?

Digitalna marketinška agencija P&S Development pruža vam usluge u različitim oblastima digitalnog marketinga kao što su optimizacija sajta, marketing na društveni mrežama, e-mail marketing i AdWords plaćeno Google oglašavanje.  Naš posao je naša strast i obaveza da ostanemo u toku sa svim najnovijim dešavanjima u svetu digitalnog marketingaoptimizacije sajtova.  Vršimo istraživanje korisnika i njihovog iskustva kako bi doneli što bolje odluke o dizajnu veb sajta i SEO optimizaciji kako bi došli do najboljih mogućih rezultata. Ovaj pristup istraživanja i upoređivanja, stvara intuitivna iskustva koja oduševljavaju naše korisnike i ostvaruju zacrtani cilj.

P&S Development usluge

Usluge

Izrada sajtova

Pravimo moderne, brze i stabilne sajtove. Takodje pravimo i portale za vesti, društvene mreže, forume i namenske web aplikacije. Svi naši sajtovi su 100% responsive

Web prodavnice

Uz nas ćete lako započeti Online biznis pokretanjem prodavnice sa opcijom da posetioci poruče ili plate proizvode kreditnim karticama ili PayPal-om.

seo optimizacija

Optimizacijom Vašeg sajta, poboljšajte položaj na Google pretraživaču za ključne reči koje su tražene i relevantne za vaše poslovanje.

Marketing

Povećajte broj posetilaca na sajtu uz Google Addwords, Facebook, Twitter i Newsletter kampanje. Uz dobro targetiranje i Remarketing one daju odlične rezultate.

sadrzaj

Stvaramo potreban sadržaj za sajtove i u komercijalne svrhe. Pružamo usluge Grafičkog dizajna, Copywriting-a i Video (post) produkcije.

aplikacije

U našem timu imamo programere koji Vam mogu pružiti usluge izrade Android ili Ios Mobilnih Aplikacija potpuno sinhronizovanih sa već postojećim sajtom.

Zašto izabrati nas?